Verzending

 

VERZENDING

We besteden veel zorg aan het zo snel mogelijk leveren van uw bestelling. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden geplaatst, worden verwerkt voor verzending op dezelfde dag. We kunnen echter niet altijd garanderen dat we dit halen vanwege factoren zoals productbeschikbaarheid of een druk schema, wat kan leiden tot een lichte vertraging in de levering van uw bestelling. Een geschatte levertijd wordt vermeld op de productpagina. Als we om welke reden dan ook deze levertijd niet kunnen halen, zullen we u direct op de hoogte stellen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden berekend op basis van de regio en kunnen worden bekeken en geselecteerd tijdens het afrekenen.

We bieden locatiegebonden bezorgtarieven voor specifieke regio's:

Nederland:

Groningen:
€95
Fiesland
€85
Drenthe
€75
Overijssel
€75
Gelderland:
€65
Utrecht:
€45
Noord-Holland:
 €45
Zuid-Holland:
€25
Zeeland:
€55
Noord-Brabant:
€45
Limburg:
€85
Flevoland:
€55

 

België:

Antwerpen €75
Oost-Vlaanderen €85
West-Vlaanderen: €95
Limburg: €125
Vlaams-Brabant: €95
Waals-Brabant: €95
 Henegouwen: €95
Luik: €145
Namen: €125

 

 

Na ontvangst van uw bestelling zullen we binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de leveringsdag en -tijd af te stemmen.

We leveren het artikel tot in de woonkamer als het zich op de begane grond bevindt en het gebouw een lift heeft naar de verdieping van het appartement. Als de woonkamer zich echter in een appartementsgebouw zonder lift bevindt, moet de klant regelen dat het artikel naar hun appartement wordt getransporteerd. Ons bezorgpersoneel kan helpen tot aan de eerste verdieping. Voor leveringen naar verdiepingen boven de eerste verdieping in gebouwen zonder lift, moet de klant zelf voor hulp zorgen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om te controleren of het artikel door hun deuren en trappen past.

Voor meer informatie en vragen over verzending u kunt onze Bellen of Whatsappen: +31 6 55552777.