Beleid voor terugbetaling en garantie

BELEID FOOR RETOUR EN TERUGBETALING

NIEUWE BANKEN
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@banxtel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

 

TWEEDEHANDS BANKEN
Wij verkopen kwalitatieve tweedehands banken die grondig worden schoongemaakt en gecontroleerd op mogelijke problemen. Als er een onoplosbaar probleem is, vermelden we dit duidelijk in de advertentie, vaak met foto's.

Houd er rekening mee dat onze TWEEDEHANDS Banken worden verkocht zoals ze zijn en niet geretourneerd, gerestitueerd of geruild kunnen worden.

U bent van harte welkom om ons op afspraak te bezoeken op ons adres:

Adres: Nieuwe Langeweg 101 3194 DC Hoogvliet Rotterdam Nederland

Voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via:

Bel/Whatsapp: +31 6 5555 2777

Wij staan voor u klaar !!